>

Vi bygger nytt kontor i Boden!

Tillsammans med MBT Nord så är arbetet i full gång ute på site.

Ett nytt och anpassat kontor ger oss möjlighet att växa

Efter en händelserik start på 2023 med förvärv utav Boden Rör så har vi blivit trångbodda i våra gamla lokaler i Boden. Med vårt nya kontor som vi bygger tillsammans med MBT Nord, kommer vi att få större utrymmen och en ökad möjlighet att fortsätta växa. Dessutom kommer vi att ha ett betydligt större lager, vilket möjliggör snabbare och effektivare service till våra kunder.

Den gröna omställningen

Det händer mycket i Boden just nu, och vi vill vara redo för den kommande samhällsomställningen. Genom att investera i ett nytt kontor visar vi vårt engagemang för att vara en stark och pålitlig partner för våra kunder och samarbetspartners. Vi är stolta över att vara en del av Bodens tillväxt och utveckling.

Håll utkik för fler uppdateringar och information om vår kontorsinvigning. Vi ser fram emot att välkomna er till våra nya, moderna lokaler och fortsätta leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Vill du veta mer om projektet eller har du frågor kring vårt erbjudande? Klicka på knappen för att kontakta oss.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Din rörfirma i Norr

Välkommen att kontakta oss på Johanssons Rör. Oavsett ditt rörbehov så är vi firman för dig!
Kontakt

Social media

Populära nyheter

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tom