>

Nu lanserar vi vår nya hemsida!

Vår hemsida har ett nytt digitalt utseende!

Vi är otroligt glada att kunna lansera vår nya hemsida för våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Vi hoppas att du kommer att få an­led­ning att besöka den ofta! På vår nya hemsida kommer du få veta vad som händer hos oss på Johanssons Rör. Så om du är ute efter att bli inspirerad eller se vad vi kan erbjuda dig som privatperson eller dig som företag, då har du kommit helt rätt.

Du som besöker vår hemsida är också vår vik­ti­gas­te be­trak­ta­re. Har du syn­punk­ter, tips eller råd kring hem­si­dans funk­tio­ner, eller vad du skulle önska se mer utav – hör gärna av dig. Vi tar gärna emot all form av feed­back kring vårt nya skylt­föns­ter mot världen.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Din rörfirma i Norr

Välkommen att kontakta oss på Johanssons Rör. Oavsett ditt rörbehov så är vi firman för dig!
Kontakt

Social media

Populära nyheter

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tom